Browsing Tag

масло

Не е вистина дека масло за јадење во Индонезија ќе добијат само вакцинираните

Маслото за јадење може да го купат и невакцинираните и вакцинираните во Индонезија, а апликацијата за следење на ковид статусот (не на вакциналниот статус) ќе се користи во оваа држава зашто во неа го има името на секој човек. Владата на…