Browsing Tag

маж

Измислена изјава се припишува на адмирал Левин

Адмирал Левин во видеоматеријалот што се споделува во постот зборува за грижа за потврдување на полот, или на англиски јазик gender affirming care. Левин не кажува дека „сечењето на пенисот е добро за менталното здравје“ и оваа изјава е…

Пост на Фејсбук ја воскреснува лагата дека Мишел Обама била маж

Мишел Обама никогаш не била маж и тоа е веќе потврдено.Таа е родена како Michelle LaVaughn Robinson во јануари 1964 година и родила две ќерки. Не е првпат Мишел во манипулативни постови да биде лажно претставувана дека, наводно, не е жена.…

Виралното видео од мажот кој вежба на плажа не е снимено на охридскиот брег

Видеоснимката оригинално е објавена на минтиот месец на Твитер и станува збор за видео снимано на плажата Бриони на реката Сава во Сремска Митровица во Србија. Освен низ Србија и Македонија, ова видео со многу прегледи, споделувања и…