Browsing Tag

мечка

Видео од мечка во продавница, снимено во Калифорнија, претставено како да е од Русија

Сите видеоматеријали споделени во објавата се од Америка, и тој каде мечката влегува во продавницата и двете видеа каде незадоволни корисници уништуваат продавници или расфрлаат храна и пијалаци