Browsing Tag

мега паркови

Есен за „Зеленото Скопје“ и мега парковите на Арсовска

Од петте ветени мега паркови Данела Арсовска успеа да комплетно да испорача само еден, оној во населбата Ново Село. Следните два, во општините Чаир и Аеродром, прашање е дали може да сметаат како комплетирани бидејќи им недостасуваат многу…