Browsing Tag

метални предмети

Не е точно дека лажица се лепи за рамо поради вакцинација

Медицински експерти во повеќе наврати се изјаснија дека вакцините немаат магнетизирачко дејство и немаат магнетизирачки компоненти. Предмети на раката може да се залепат поради фрикција (триење), лепило, селотејп, природната пот на кожата…

Вакцинирањето нема да ви го магнетизира телото

Со вакцинирањето телото нема да ви се претвори во магнет затоа што во составот на вакцините нема никакви метали. Од Американскиот Центар за контрола и превенција на болести потенцираат дека не е точно дека вакцинирањето ќе ве направи…

Лажица и монети не се лепат на рамото поради вакцината

Овој пост што се споделува на „Фејсбук“ е невистинит. Вакцините немаат магнетизирачко дејство, немаат магнетизирачки компоненти. Предмети на раката може да се залепат поради фрикција (триење), лепило, селотејп, природната пот на кожата на…

Вакцинираните не се опасност по здравјето на невакцинираните, ниту се самоубијци

Вакцинацијата во С. Македонија е доброволна и никој никого не присилува никого да  се вакцинира. Вакцинираните луѓе, наспроти тврдењето во овој пост, не претставуваат никаков ризик по здравјето на невакцинираните. Постот предизвикува…

Вакцините немаат чип ниту магнетизирачко дејство

Вакцината нема магнет во неа. Второ, како што пишува „Форбс“, ниедна вакцина против ковид не содржи траги од железо, никел, кобалт, литиум. мРНА вакцините на „Фајзер“ и „Модерна“ имаат липиди, соли, шеќери и киселини и киселински…