Browsing Tag

Миленко Неделковски

Вакцините на Фајзер-БионТек се одобрени за употреба во Србија уште во декември 2020 г.

Статус на Фејсбук манипулира дека вакцините против ковид-19 на Фајзер и БионТек не се одобрени за употреба во Србија, па, демек затоа, српската влада ги дава за употреба во „Вардарска бановина“, т.е. во Северна Македонија

Прислушувани разговори – сет 24: „Новинарска“ бомба

Како партијата ВМРО-ДПМНЕ ја води „својата“ медиумска империја, како се нарачуваат прилози и текстови, како се контролира работата со МРТ, но и приватните медиуми, но и што уредниците и сопствениците добиваат за возврат, дознаваме…