Browsing Tag

милион посети

Ристовски со невозможни бројки – еден милион читатели за 6 години?!

Заменик министерот за образование Спиро Ристовски, неодамна ја посети специјализираната јавна читална каде можат да се најдат преведени стручни книги од проектот на Владата, при што ја даде следнава изјава чиј дел го оценуваме…