Browsing Tag

Миодраг Атанасовски

Руски политичар, лажно претставен како медицински професор од Скопје, за да се продава препарат…

Дадена е бизарна причина зошто препаратот Кардиол не се продава во аптеките туку само со онлајн нарачка, а тоа било наводно, што сите произведени количини веднаш се продавале и тоа во болниците. Во македонските болници Кардиол не се…