Browsing Tag

Миронес

Вакцината на Фајзер е испитана, а доби и дозвола за целосна употреба од ФДА!

За жал на тие што го споделуваат и гледаат видеото, од август 2021 година, вакцината на Фајзер повеќе нема дозвола за употреба во итна состојба, како што имаше дотогаш, туку стана првата вакцина во светот, која доби целосна дозвола за…