Browsing Tag

мнозинство Македонци

Контраспин: Груевски потпалува меѓуетнички со етничко броење на гласовите

Сите граѓани на Македонија се еднакви пред устав и пред законите, а сите политички коалиции се дозволени, според демократските принципи вградени и во Уставот на РМ, кој јасно вели дека треба да владее онаа коалиција од политчки партии што…