Browsing Tag

мобилни апликации

Нема апликација „Пешачи низ Македонија“

Проект: Пешачи низ Македонија. Ќе се изработи апликација „Пешачи низ Македонија“ која ќе се користи за избор на локација за рекреација. На апликацијата ќе бидат прикажани националните паркови, природни убавини во општините во Македонија,…