Browsing Tag

модернизација

ВМРО-ДПМНЕ: Модернизација и електронска наплата на патарините

Јавниот повик за реализација на електронска наплата на патарините е во завршна фаза. Се очекува до јуни 2014 година да биде склучен договор, а рокот за реализација на проектот е 18 месеци по склучувањето на договорот. Модернизацијата на…