Browsing Tag

монтирани политички случаи

Се сoздаваат услови за обесштетување во политички монтираните случаи

Владејачката партија СДСМ во предизборната програма во декември 2016 го даде следното ветување за кое оценуваме дека за преземени чекори за делумно исполнување: Ќе воведеме законска основа за преиспитување на судските одлуки кои…