Browsing Tag

мрежа

Во сметките за струја за ноември не е воведена нова ставка

Станува збор за сосема две различни ставки во сметките за струја. Новата ставка која е најавено дека ќе се воведе од јануари 2024 година, е „пристап до мрежа“ и нејзе ја нема во сметката за ноември прикажана во оваа објава на Фејсбук.…

ДфрЛаб: Фејсбук избриша мрежа поврзана со украинска политичка партија и невладина организација

На 12 јануари 2021 година, Фејсбук објави дека отстранил мрежа на страници поврзани со украинската политичка партија Европска солидарност, како и невладината организација „Справа Громад“. Повеќето од страниците биле фокусирани на…