Browsing Tag

МЗВШ

Недоследно: Министерството за земјоделство настапува како партиски орган

Министерството, се разбира дека има право да реагира на објави/изјави во јавноста за кои смета дека се невистинити или недоследни, но нема право самото да биде недоследно. Ова произлегува од фактот што Министерството е орган на управа и е…