Browsing Tag

насилен екстремизам

Во РСМ има реални показатели за ризици од терористички активности

Во Извештајот за напредокот од ЕК се истакнува дека Северна Македонија треба да направи повеќе во борбата против тероризмот и насилниот екстремизам. Извештајот бара до 2022 година земјата да ги исполни сите препораки на Европската комисија.…