Browsing Tag

насилство во собрание

Иванов ем не ги осуди насилствата, ем заборава и на својата одговорност

Во обраќањето, кое е предмет на оваа оценка, има најмалку два проблематични дела кои може да се оценат како недоследни. Првaта недоследност е кога Иванов, откако упати неколку реченици со смирувачки тонови, ги повика сите надлежни…