Browsing Tag

Наталија Пешиќ

ВМРО-ДПМНЕ: Центар за телефонско закажување на приеми и прегледи на граѓаните

Ќе формираме центар за телефонско закажување на приеми и прегледи на граѓаните, во секундарното и терцијарното ниво, со цел да се олесни пристапот кон специјалистичко–консултативните служби, болниците и клиниките во јавното здравство и да…