Browsing Tag

натпревар

Религиозните дизајни на натпреварот за украсување јајца во Белата куќа се забранети со децении

Натпреварот за украсување јајца во Белата куќа се однесува на креации од децата на членовите на Националната гарда, според Американ ег борд, партнер кој Конгресот го основаше во 1976 година.На Бордот му е забрането да дискриминира во сите…

Нема кредибилни аргументи дека инцидентот во Волино е поради политички причини

Градоначалникот на Дебрца, Зоран Ногачески, даде изјава за инцидентот во с. Волино во која меѓу другото наведува: ...Инцидентот кој се случи беше за време на натпреварот, надвор од теренот. При една погрешна судиска одлука,…