Browsing Tag

неплодност

Вакцината на Фајзер-Бионтек не прави проблем на јајниците и плодноста

Објава на Фејсбук на македонски јазик погрешно претставува истражување од Јапонија, по што се вади заклучок дека вакцината на Фајзер-Бионтек влијае на создавање негативни ефекти врз човековиот организам