Browsing Tag

непостоечка адреса

Лажни доктори препорачуваат апчиња за слабеење на интернет

Во рекламниот материјал има и лажни коментари од наводно задоволни потрошувачи. Дека дел од нив не потекнуваат од Македонија покажува и фактот што во фотографиите во коментарите има и препарати за слабеење испишани на руски јазик.…