Browsing Tag

одлив

Одливот на медицински кадар од земјава е лавина која тешко може да се сопре

Бесмислените рестрикции на специјализации, децении наназад, изместените критериуми при вработување на сите здравствени профили каде  партиските војници секогаш имаа предност, си го сторија своето. Сега сме сведоци на постоење на два…