Browsing Tag

огледало

Фотографијата од наводен ,,невидлив автомобил” е само мамка за кликови

На фотографијата којашто се споделува на Фејсбук не се наоѓа никаков невидлив автомобил, туку има рефлексија на сончеви зраци, односно ,,огледало ефект" кој се појавува под одреден агол и може да се забележи кај секој понов автомобил што…