Browsing Tag

Оливер Андонов

Контраспин: Не СЈО, туку криењето докази за прислушувањето ја загрозува националната безбедност!

Да се тврди дека СЈО со своите постапки за обезедување на докази за основата за две годишната криза во државата ја загрозувале националната и безбедноста на граѓаните, притоа манипулирајќи со многу факти, на пример дека сакале да го…

Оливер Андонов

Оливер Андонов во македонската историја се запиша како „министер за еден ден“, по што стана дополнителен заменик-министер во МВР. Познат е и како еден од најгласните припадници на ГДОМ. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден е на…