Browsing Tag

Општа болница Струмица

Болницата во Струмица ќе ја реконструира фирма која се поврзува со експремиерот Георгиевски

Предвидено е изведување на градежно-занаетчиски работи (изведба на потребни инсталации, лифтови, централна климатизација и вентилација), како и партерно уредување во постојниот недовршен објект во рамки на Општата болница – Струмица.…