Browsing Tag

Основно училиште „Кирил и Методиј“

Договорот за изградба на спортска сала во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ е потпишан

На 27.03.2016 година советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Центар одржа прес-конференција, на која координаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Центар, Томислав Лазаров, меѓу другото изјави: Апсолутно…