Browsing Tag

отпис

„Водовод“ не отпиша „три милиони евра долгови на екс министри и пратеници“ – ни сега, ни во…

Навод во пост објава на Фејсбук тврди дека има отпис на три милиони евра за екс-министри и пратеници за потрошена вода и неплатена ѓубретарина на територијата на Скопје, од страна на ЈП „Водовод и канализација“. Нешто што може да се нарече…