Browsing Tag

ОУ „Блаже Конески“

Реконструирана спортската сала во ОУ „Блаже Конески“

Проект: Реконструкција на спортската сала на ОУ „Блаже Конески“. Реконструкцијата ќе опфати замена на под, дрвена столарија, спортски реквизити, реконструкција на електрична инсталација и реконструкција на гардероби и санитарни јазли…