Browsing Tag

ОУ „Кузман Шапкарев“

Изградено тениското игралиште во Драчево

Изградба на тениски терен во ОУ „Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево. Проектот ќе се реалзира во соработка со Владата на Република Македонија и со Агенцијата за млади и спорт. (Рок за реализација: ноември 2015) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ:…