Browsing Tag

парк-шума Гази Баба

Реконструирана трим-патеката во парк-шумата Гази Баба

Проект: Уредување на трим-патеката во парк-шумата Гази Баба, во соработка со Град Скопје.  (Рок: 2014 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Проектот за уредување на трим-патеката во парк - шумата Гази Баба е исполнето ветување на…