Browsing Tag

партизани

Ветеранот од НОВ Стојановски е роден во 1923, а не во 1938 година

На посетена Фејсбук страница е објавена груба дезинформација која е воедно и навредлива за учесниците во антифашистичкото ослободително движење од Втората Светска Војна, со тоа што невистинито е претставена возраста на сегашниот претседател…