Browsing Tag

Партизанска

На ВМРО-ДПМНЕ и на Трајановски не им тргна со подземните сообраќајници

Партијата ВМРО-ДПМНЕ на 58. страница од најновата програма со која ја бара довербата на гласачите за изборите в недела (11 декември 2016 година), изнесува и „подгреани“ крупни ветувања што се однесуваат на Скопје, односно на решавање на дел…

Само најави за изградба на фекална мрежа на Партизанска

ПРОЕКТ: ИЗГРАДБА НА ФЕКАЛНА МРЕЖА НА ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ Изградба на фекална мрежа на Бул. „Партизански одреди“, на потегот од улица „Московска“ до булеварот „8 Септември“. Станува збор за поставување фекална мрежа со зафат од ф 300 во…