Browsing Tag

Пеќ

Каllxo.com: Солзите и неисполнетото ветување на Газменд Мухаџери

Градоначалникот на Пеќ газменд Мухаџeри не успеа да го исполни своето најголемо предизборно ветување за изградба на туристичко одмаралиште Гигантскиот проект за туристички центар во Пеќ беше главната тема на ветувањата во локалната…

Лажна информација дека во Пеќ има заразено лице со КОВИД-19

Информацијата објавена на една Фејсбук страница дека едно лице во Пеќ е заразено со вирусот КОВИД-19, предизвика паника меѓу жителите на овој град. Страницата на социјалните медиуми наречена: „Гласот на Пеќ“, која ја зголеми својата…