Browsing Tag

пелети

КОНТРАСПИН:  Пелети – Трајановски сака со „рипче да фати крапче“

Најавата за почист воздух во град Скопје преку субвенциии на граѓаните за купување на печка на пелети, е обичен спин, оти нема таков резултат со толку малку пари колку што замислиле да одвојат од градската каса Пишува: Теофил…

Пелети и чист огрев чинат многу повеќе од математиката на Груевски

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски на 10.05.2016, зборувајќи за проектите што ги прави и спроведува ВМРО ДПМНЕ преку Владата, меѓу другото најави и нов проект за греење на пелети, за што од 2017 до 2020 ќе има субвенции…