Browsing Tag

Пеце Грујовски

Игор Миќев: Пецо Грујовски е нелегитимен претседател на Синдикатот

Денес ќе ви зборував како нов претседател на Синдикатот на УПОЗ доколку се одржеа легални избори во Синдикатот на УПОЗ. Доколку Пецо Грјовски не ги прекршеше на најдрзок и најбезобразен начин сите синдикални правила и процедури,…