Browsing Tag

пилоти

Смртта на пилотите од Бритиш Eрвејз не е поврзана со ковид-19 вакцините и не се водат кризни…

Информацијата дека четоврица пилоти на Бритиш ервејз починале е точна, но не е вистина дека нивната смрт е поврзана со вакцината против ковид-19 и дека авиокомпанијата е во некакви кризни разговори со Владата за тоа дали да дозволи летање…

„Танкер терминаторите“ во битка против здравјето на човештвото

Фотографија од наводен штрајк на американските пилоти, кои не сакаат да го прскаат со хемикалии народот од небото, во рамки на масовното менување на контролата со луѓето, всушност протестираат за повисоки плати