Browsing Tag

плажи

Плажите во Стење и во Сливница добија нов лик

Проект Партерно уредување на плажите на езерото во селото Стење. Опис: Овој проект предвидува изградба на пешачка патека по должината на плажата во селото Стење, поставување на клупи и корпи за отпадоци, како и нивно хортикултурно…