Browsing Tag

поделба меѓу македонците

Контраспин: Најдобар лек за поделбите е да запре пропагандата на ВМРО-ДПМНЕ

Изразувањето чудење на Тодоров и несогласувањето со појавата која „не смее да се дозволи“ (поделба на македонското етничко ткиво), е чист  аматерски актерски моментум на овој функционер, искажан само во една насока – повторување на…