Browsing Tag

попуст

Лажна реклама: Нема Ајфон за 125 денари

Фан-страницата од којашто се нуди Ајфон за 125 денари, нема податоци за контакт, нема други објави за промоции, комуникација со корисници, нема голем број на следачи и интеракции. Нема никаква формална врска помеѓу овие измамници и IStyle -…

Лажно се нудат Дајсон правосмукалки за 120 денари

Постот го злоупотребува името и логото на американската онлјан продавница Амазон и е единствената објава на лажната Фејсбук-страница Добар шопинг. На официјалната страница - Амазон.ком не постои правосмукалка за 120 денари, а…

Измама: Ајфон телефон не се продава за 125 денари

Фан-страницата од којашто се споделува попуст за Ајфон телефон по цена од нереални 125 денари, нема податоци за контакт, нема други објави за промоции, комуникација со корисници, нема голем број на следачи и интеракции, нема наведено адреса…

Лажен попуст на Фејсбук нуди „нинтендо свич олед“ за 123 денари

Оваа објава на Фејсбук го користи името на ланецот продавници за ИТ опрема „Анхоч“ за да го привлече вниманието на корисниците, но нема никаква формална врска помеѓу оваа продавница и овие измамници, за што од „Анхоч“ излегоа со реакција и…