Browsing Tag

порака

Пост на Фејсбук манипулира дека Русите предупредиле за атентат на Вучиќ

Во оригиналната информација од „Новости“, на која се повикува текстот линкуван во постот,  никаде не се спомнуваат руски извори. Оригиналниот напис воопшто не наведува кој ја испратил заканувачка порака за атентат на Вучиќ, ниту пак, од кои…

Исполнето: Во Капиштец отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

ПРОЕКТ: „ПОДДРШКА ЗА ОТВОРАЊЕ ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА ЛИЦА СО ИНТЕЛЕКТУАЛНА СПРЕЧЕНОСТ “   Една од приоритетните насоки на Градот Скопје во поглед на подобрување на квалитетот на живот на лицата со посебни потре би ќе биде поддршка за…