Browsing Tag

порноактер

Шпанскиот порноактер со „сто лица“ стана и Михаил од кичевско кој измисли лек за коронавирус

На фотографијата којашто се споделува на Фејсбук не е Михаил од кичевско, ниту пак истиот измислил лек против коронавирус. Личноста во белиот мантил всушност е порноактер од Шпанија. Сајтот за проверка на факти Колумбиачек, како и сајтот…