Browsing Tag

Порта Влае

Изграден кружниот тек кај Порта Влае

Кружен тек на бул. „Партизански одреди“ кај Порта Влае, во соработка со Град Скопје ( Рок: декември 2014) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Кружниот тек на бул. „Партизански одреди“ кај Порта Влае, е изграден и официјално пуштен во употреба…