Browsing Tag

портпарол

Основниот суд во Охрид еден од најнетранспарентните судови во земјава

Иако според законот судот мора да има назначено лице за односи со јавност - портпарол од редовите на судиите, во Охридскиот суд портпарол до денес нема.Основниот суд Охрид има официјална веб-страница, објавен е и календар на судења, но…