Browsing Tag

позорникари

Започна проектот за враќање на маалските полицајци

Ветувањето за возобновување на концептот на полицаецот-позорникар на улиците во населените места е проект на Владата и неговата реализација е во тек. Проектот е дел од Програмата за работа на Владата за мандатиниот период од 2017-2020…