Browsing Tag

пречистителни станици

Изградена пречистителната станица во Волково, се прави пристапната улица

Проект: ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ВО ВОЛКОВО Град Скопје ќе учествува во проектот за довршување колекторски систем во соработка со Министерството за животна средина, ЈП „Водовод и Канализација – Скопје“ и на Општина Ѓорче Петров. Неговата…