Browsing Tag

предлог закон за медиуми на СДСМ

Невистинита е „сликовитата претстава“ на Илија Димовски за законскиот предлог на СДСМ за медиумите

ВМРО-ДПМНЕ го отфрли предлог-законот за медиуми што СДСМ им го достави на политичките партии потписнички на Договорот од Пржино. Според Илија Димовски, член на преговарачкиот тим на ВМРО-ДПМНЕ, овој закон е противуставен,…