Browsing Tag

придонеси

Максималната граница за плаќање придонеси не е укината, туку поместена

Во програмата со која СДСМ излезе на предвремените парламентарни избори во декември 2016 година, „План за живот во Македонија“, вети укинување на максималната горна граница за плаќање на придонеси на плати. Ова изборно ветување на…