Browsing Tag

природни богатства

Не постои „амандман на Груевски“ за заштита од продажба на природното богатство на Македонија

Не постои законска одредба која го ограничува правото на земање на земја под концесија на странска фирма до 17 см длабочина како што упатува Велиновска. Невистинитоста и нелогичноста на изјавата се поткрепува и со фактот што Владата на РМ…