Browsing Tag

пруга Албанија

Се работи проектот за пругата кон Албанија

ПРОЕКТ: ПОДГОТОВКА НА OСНОВЕН ПРОЕКТ И ДРУГА ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ИЗГРАДБА И НАДЗОР НА НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА ДЕЛНИЦА КИЧЕВО-ГРАНИЦА СО РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА КАКО ДЕЛ ОД КОРИДОРОТ 8 Во рамките на овој проект ќе се подготви основен проект за…