Browsing Tag

пруга Битола – Кременица

Гасификацијата и пругата Битола – Кременица ВМРО-ДПМНЕ ги ветува десет години

„Гасификација на Република Македонија“,  и „Модернизација на пругата од Битола кон Грција“, ВМРО-ДПМНЕ  вети уште во 2006 година во програмата „Преродбата во 100 чекори“ , со која Никола Груевски го доби првиот мандат …